Lars Holm

VD

Tidigare Bankdirektör på Handelsbanken under 18 år, med ansvar för fem olika bankkontor. Lång erfarenhet av att bistå såväl kommunala och börsnoterade fastighetsbolag som privatägda fastighetsentreprenörer genom hela affären.

lars@offentligahus.se
+46 (0) 708 – 97 44 09

Niklas Eklund

CFO

Niklas Eklund har 20 års erfarenhet från banksektorn och har de senaste 12 åren haft olika chefsbefattningar inom Handelsbanken. Niklas har bred erfarenhet av att arbeta med stora fastighetsaktörer och gedigen kunskap om fastighetsrelaterade kreditfrågor.

niklas@offentligahus.se
+46 (0)70 969 29 69

Mats Hulth

Styrelseordförande

Mats Hulth har lång erfarenhet från höga positioner inom det offentliga som fd fastighets-, näringslivs- och finansborgarråd i Stockholm (1988–1991, 1994–1998). Han har också bland annat varit VD för branschorganisationen Sveriges Hotell- och restaurangföretagare (SHR), ordförande i Svenska Bostäder, Familjebostäder och Banverket samt ledamot i HSB och DK Properties.

Ulf Adelsohn

Styrelseledamot

Fd partiledare för Moderaterna, gatu- och finansborgarråd, kommunikationsminister, landshövding i Stockholm samt styrelseordförande i SHR, Luftfartsverket och SJ. Nuvarande ordförande i Svenska Vårdfastigheter samt ett flertal andra bolag.

 

 

 

Pierre Ladow

Styrelseledamot

Pierre Ladow är partner i fondbolaget Cofigelux Sarl med ansvar för dess nordiska investerings- verksamhet. Bolaget är femtioprocentig ägare av Offentliga Hus. Resterande 50 procent ägs av fastighetsinvestmentbolaget Fastator.

Svante Bengtsson

Styrelseledamot

CFO på Fastator, Offentliga Hus moderbolag. Tidigare VD på Mistral Energi AB och Rehact AB.

 

 

 

Jacqueline Winberg

Styrelseledamot

Styrelseledamot i Avanza Bank AB samt VD och grundare av executive search-firman Stanton Chase International AB:s verksamhet i Sverige.

Franck Ruimy

Styrelseledamot

VD på Aerium Group. Tidigare First VP för Aeriums dotterbolag W.P Carey & Co, ett fastighetsinvestmentbolag listat på New York-börsen, samt Senior VP för REM Finance.