3 mars 2020 09:00

Offentliga Hus stärker transaktionsteamet inför kommande börsnotering

Samhällsfastighetsbolaget Offentliga Hus stärker organisationen och anställer Jenny Diaz Jernberg till rollen som projektledare för transaktioner.

Jenny Diaz Jernberg kommer närmast från Pangea Property Partners, där hon arbetat med fastighetstransaktioner och analys sedan 2015. Hon har också tidigare erfarenheter från Colliers och JLL. I botten har Jenny en civilingenjörsexamen inom fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.

”Vi har ett rekordår bakom oss och vår ambition är att Offentliga Hus fastighetsvärde ska fortsätta växa i hög takt. Jenny blir ett värdefullt tillskott och kommer, tillsammans med vår transaktionschef Johan Bråkenhielm, ytterligare öka vår tillväxt” säger Fredrik Brodin, VD på Offentliga Hus.

Planen är att Offentliga Hus organisation ska växa med fler personer under året.

”Vi ser ett stort rekryteringsbehov framöver och söker ytterligare personal för ledande befattningar inom förvaltning, uthyrning, analys och ekonomi” fortsätter Fredrik Brodin.

Jenny Diaz Jernberg tillträder sin roll den 1 april 2020.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Brodin, VD Offentliga Hus
fredrik.brodin@offentligahus.se
+46 (0) 708 88 66 65

Om Offentliga Hus i Norden AB (publ)

Offentliga Hus är ett fastighetsbolag med fokus på samhällsfastigheter, där hyresgästerna till övervägande del, direkt eller indirekt, utgörs av offentliga verksamheter. Bolaget är geografiskt fokuserat på större och medelstora städer i Sverige. Genom att erbjuda ändamålsenliga lokaler till marknadsmässiga villkor är vi en attraktiv samarbetspartner för stat, kommun och landsting i behov av långsiktiga och effektiva fastighetslösningar.

www.offentligahus.se