Offentliga Hus söker driven bolagsekonom

Samhällsfastighetsbolaget Offentliga Hus växer och söker nu en driven bolagsekonom.

Dina arbetsuppgifter

Som bolagsekonom kommer du att vara en del av ett engagerat ekonomiteam bestående av åtta ekonomer där det finns stora möjligheter att utvecklas och ta ansvar. Du kommer att ha ett helhetsansvar för löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och resultatuppföljning för koncernens moderbolag samt för ett antal fastighetsbolag inom koncernen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kvartals- och årsbokslut
  • Analys och uppföljning av resultat
  • Upprättande av årsredovisningar
  • Upprättande av moms- och skattedeklarationer
  • Upprättande av inkomstdeklarationer
  • Vara kontaktperson mot fastighetsförvaltarna och stötta dem i redovisnings-­ och ekonomifrågor
  • Kontakt med bolagens revisorer
  • Vara delaktig och drivande i utvecklandet av processer och rutiner

Du rapporterar till bolagets ekonomichef och du kommer vara placerad på Offentliga Hus huvudkontor i centrala Stockholm.

Din profil

Vi är ett företag i tillväxt och vi värdesätter att du trivs i en föränderlig och flexibel miljö med högt tempo. För att trivas med tjänsten behöver du vara social, kommunikativ, noggrann, självgående, visa hög grad av engagemang och ha en vilja att utveckla både dig själv och den arbetsplats du är på.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi med minst fyra års erfarenhet av bokslut och rapportering. Erfarenhet från fastighetsredovisning är mycket meriterande men det är inget krav. Vi ser även att du har en god analytisk förmåga och har god vana att arbeta i system och i Excel. 

Om Offentliga Hus i Norden AB (publ)

Offentliga Hus är ett fastighetsbolag med fokus på samhällsfastigheter, där hyresgästerna till övervägande del, direkt eller indirekt, utgörs av offentliga verksamheter. Bolaget är geografiskt fokuserat på större och medelstora städer i Sverige. Genom att erbjuda ändamålsenliga lokaler till marknadsmässiga villkor är vi en attraktiv samarbetspartner för stat, regioner och kommuner i behov av långsiktiga och effektiva fastighetslösningar. Offentliga Hus är noterat på Nasdaq First North Premier och FNCA Sweden AB är utsedd Certified Adviser, +46 (0)8-528 00 399, info@fnca.se.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor vänligen kontakta Cecilia Gynnerstedt, cecilia.gynnerstedt@offentligahus.se alt tfn 0734-29 88 81.

Ansökan skickas till cecilia.gynnerstedt@offentligahus.se. Ange ”Bolagsekonom” i ämnesraden i mailet.

Vi ser fram emot din ansökan!